Informatie

CV de Bessembienders en MFC de Klaproos hebben het initiatief opgepakt om een jaarlijks terugkerend feestweekend te organiseren voor jong en oud. Doel van dit weekend is primair het bij elkaar brengen van onze dorpsgenoten. Dit verhoogt in onze beleving de leefbaarheid in de gemeenschap. Daarnaast kan dit weekend een positieve bijdrage leveren aan de continuïteit van het MFC en de carnavalsvereniging.

Zowel de organisatie alsook de uitvoering van de verschillende activiteiten wordt gedaan door vrijwilligers. Met dit weekend laten we zien waar Siebengewald sterk in is. Samenwerken en samen feesten, elkaars talent gebruiken om iets moois neer te zetten waar de dorpsgenoten en natuurlijk ook zij die niet in ons mooie dorpje wonen van kunnen genieten.

Activiteiten

Door verschillende activiteiten te organiseren proberen we voor alle mensen wat aantrekkelijks te bieden. Tijdens het Spel Zonder Grenzen zijn er spellen voor alle leeftijdsgroepen gemaakt waardoor iedereen kan meedoen. Zowel op de zaterdag als op de zondag is er ook vertier voor de kinderen in de vorm van bijv. een springkussen en knutselen. Bij een feestweekend kan muziek natuurlijk niet ontbreken. Zaterdag tijdens een rustpauze even lekker loungen onder vrolijke klanken en ’s avonds uit je dak tijdens het feest met een mooie coverband. Op zondag frühshoppen met gezellige dansmuziek waarbij de voetjes van de vloer kunnen. Voor de inwendige mens wordt natuurlijk ook gezorgd met een piek op zondag; het groots dorpsontbijt en in de middag het oergezellige pruuvenement. Met behulp van verse streekproducten worden de lekkerste gerechten bereid, dus ….

Maak de agenda vrij op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017!

De organisatie

Het weekend is naast vele vrijwilligers in handen van een zeer enthousiast team die met veel energie en professionaliteit gestaag werken aan een spetterend weekend.

Stuurgroep

Pascal Kolorz, Oscar Huizinga, Marcel Wahlen en Nastasja Cornelissen

PR/Communicatie

Dave Hubbers

Werkgroep Spel Zonder Grenzen

Rob Welles (vz), Theo Toonen, Sandro Janssen, Jack Kersten, Rob Welles, Frank Munsters, Wesley Brons, Evelien Verpoort

Werkgroep Feestavond

Nick Janssen (vz), Marcel Wahlen, Oscar Huizinga, Pascal Kolorz, Marcel Poen, Paul Jans

Werkgroep Dorpsontbijt

Ellis Erren (vz), Ilse Jans, Jacqueline van Schijndel, Debbie Driessen, Petra Klaassen

Werkgroep Pruuvenement

Ineke Hubbers (vz), Marcel Wahlen, Henk Janssen, Jacqueline Holman, Nastasja Cornelissen